Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

18 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
OK REAL

83 327 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 1 459 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Vlastní ČOV
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 1 459 m²
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 273
Plocha celková 1 064 m²
Plocha zastavěná 1 064 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej rodinného penzionu ve velmi krásné a žádané lokalitě Jeseníků, Kunčice, Staré Město. Penzion se zavedenou a stále se rozšiřující klientelou se nachází na okraji obce v těsné blízkosti lyžařského areálu - SKI Kunčice.
Penzion je samostatně stojící, třípodlažní s vjezdem na pozemek, zahradou a parkovacím stáním o celkové ploše pozemku 1459m2.
Nabízí 7 apartmánů s kapacitou 27 lůžek, jeden z apartmánů je s terasou 20m2. Každý apartmán je vybaven kuchyňskou linkou a spotřebiči - lednice, mikrovlnná trouba, indukční dvouplotýnkový vařič, TV. Každý apartmán má své sociální zařízení - sprchový kout, umyvadlo s koupelnovou skříňkou a WC. Vše je nově vybaveno novým nábytkem včetně postelí. V podkroví se nachází další dvě místnosti, které je možno přebudovat na jeden, nebo dva apartmány.
V přízemí penzionu se nachází velká společenská místnost s vlastním výčepem, prostorná kuchyně s jídelnou včetně spotřebičů - (2 x lednice, myčka, digestoř, elektrická trouba, plynový hořák, mikrovlnná trouba), dětský koutek, vstup na zahradu a také vstup k vnitřnímu bazénu o velikosti 6x12m s infrasaunou, samostatnou toaletou a sprchou. Dále se v přízemí domu nachází technická místnost - kotelna a lyžárna, která je vybavena novým vysoušečem lyžařských bot. Dům je také částečně podsklepený. Na zahradě o výměře 723m2 se nachází posezení se zastřešenou pergolou, ohniště a také venkovní lyžárna s kolárnou.
Inženýrské sítě - elektřina 220/380V, vlastní vrtaná studna, ČOV, topení a ohřev teplé vody je zajištěn - PELETAMI (zásobník na 7 kubíků).
Penzion se nachází na krásném místě a jeho velkou výhodou je také spousta běžkařských tratí a cyklostezek v blízkosti areálu PAPRSEK, který se nachází cca 7km od penzionu. Penzion prošel celkovou rekonstrukcí a je výhodnou investiční příležitostí. Více informací v RK.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 OK REAL

Nemovitost nabízí

 OK REAL
OK REAL
zobrazit telefon