Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 460 000 Kč

  • 4 598 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Molík

10 794 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti MR11993
Datum vložení 4. října 2023
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zahradu se zděnou chatou o zastavěné ploše 27 m2. Zahrada se nachází v zahrádkářské kolonii v Českých Zlatníkách, která se nachází v okrese Most. Je zde základní občanská vybavenost jako obecní úřad, školky a školy, pošta, potraviny, vlakové nádraží, autobusové zastávky, restaurace apod. Výměra zahrady tvoří 508 m2 a celková plocha pozemku 535 m2. Samotná chata prošla rekonstrukcí, kde jsou tedy udělány nové rozvody inženýrských sítí, fasáda, byla přistavená koupelna a revitalizován i interiér chaty.
Revitalizován byl i rovněž pozemek, který je nyní zarovnaný a nachází se na něm bazén s filtrací, pergola, zahradní domek a pískoviště.
V 1. NP se nachází kuchyně, která je vybavena zánovní kuchyňskou linkou, elektrospotřebiči, jídelním stolem a krbovými kamny. Z kuchyně se vchází do koupelny, která má sprchový kout a umyvadlo, toaleta je samostatná. Ve 2. podlaží najdeme prostornou ložnici, kde nalezneme 2 postele, velkou skříň, TV stolek a úložný prostor. Chata je podsklepena a nabízí prostor pro odklad zahradního náčiní. Ohřev vody je na bojler, který má objem 80 l.
Více informací u uvedeného makléře 7 dní v týdnu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek  Molík
Radek Molík
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek  Molík
Radek Molík
zobrazit telefon