Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 500 000 Kč

  • 759 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Adam Zeman

24 134 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 285
Kanalizace Vlastní ČOV
Datum vložení 1. února 2023

Popis nemovitosti

Hledáte větší pozemek na zajímavém místě v Českém ráji s pravomocným stavebním povolením?

NADSTANDARDNÍ POZEMEK - výměra pozemku umožňuje dokonalé soukromí, případně využití pro komerční účely. Díky orientaci na jihozápad nabízí místo celodenní oslunění. Výhodu představuje malé množštví regulativů v územním plánu (likvidace dešťových vod na pozemku, hřeben střechy ve směru vrstevnic, 1 nadzemní podlaží + podkroví). Parcely jsou součástí klidné venkovské zástavby.

RYCHLÁ VÝSTAVBA - díky platnému stavebnímu povolení na prostorný dům se 6 ložnicemi může budoucí vlastník ihned zahájit stavbu. Pro realizaci můžeme doporučit stavební firmu a rádi Vám ukážeme téměř totožný dům, který postavila o 13km dál. Případné úpravy je možné konzultovat přímo s architektem - autorem projektu.

ATRAKTIVNÍ LOKALITA - nemovitost se nachází v srdci Českého ráje v blízké dojezdové vzdálenosti města Turnov (4km). Několik minut jízdy Vás tak dělí od potravin (Lidl, Penny Market), plaveckého bazénu, kina a další občanské vybavenosti. Přímo před pozemkem prochází cyklostezka na hrad Valdštejn a blízké okolí nabízí velké množství turistických cílů. Necelých 300m od budoucího domu se nachází koupaliště.

INVESTIČNÍ POTENCIÁL - projekt může sloužit nejen pro bydlení, ale i pro kombinaci s dočasným ubytováním (krátkodobý pronájem). V Českém ráji je tato služba velmi poptávaná a nabízí zajímavý roční výnos. Zhodnocení mohou skýtat i nyní nestavební parcely, které však přímo navazují na zastavěné území a o možnostech zařazení do stavebních ploch komunikujeme.

V případě dotazů, nebo zájmu o prohlídku, mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Adam Zeman

Nemovitost nabízí

 Adam Zeman
Adam Zeman
zobrazit telefon