Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 490 000 Kč

  • 770 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

10 926 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 8932
Plocha užitná 3 234 m²
Datum vložení 5. července 2023
Plocha celková 3 234 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji soubor pozemků pro bydlení v atraktivní lokalitě Černá Voda, který je ideální investiční příležitostí pro všechny zájemce o dlouhodobý růst a návratnost investice. S rozlohou 3234m² nabízí tento pozemek obrovský potenciál pro rozvoj a výstavbu nemovitostí, které umožní lukrativní prodej.

Poloha je jedním z hlavních faktorů, kterým tato nemovitost zaujme investory. Nachází se na okraji malebné obce Černá Voda, v okrese Jeseník, který je znám svou krásnou přírodou a bohatými rekreačními možnostmi. Tato lokalita přitahuje jak turisty, tak i trvale žijící obyvatele, což zaručuje poptávku po pronájmu i prodeji a vysokou návratnost investice.

Pozemek nabízí možnost výstavby rodinných domků, neborekreačních objektů. Díky rozsáhlé ploše mohou být vybudovány tři samostatně stojící domy. Velká celková plocha umožňuje umístění parkovacích stání i vytvoření velké zahrady podle individuálních představ budoucího vlastníka, což přidává na atraktivitě a hodnotě nemovitosti.

Investoři, kteří hledají dlouhodobě stabilní investici s vysokou návratností, by neměli tuto příležitost přehlédnout. S výhodnou polohou a možností rozvoje nabízí tato nemovitost skvělou investici do budoucnosti.
Je zde k dispozici základní občanská vybavenost, tedy mateřská škola a základní škola nižšího stupně (1.- 5. ročník), pošta, lékárna, hostinec a místní pobočka obchodní sítě COOP.
Obec Černá Voda sousedí na východě a severu s obcí Stará Červená Voda, na severozápadě s obcemi Velká Kraš a Kobylá nad Vidnavkou, na západě s městem Žulová a na jihu s obcí Vápenná. Od okresního města Jeseník je vzdálena 10 km a od krajského města Olomouc 80 km.
S okolím obec spojují autobusové linky 118 a 121.

V okolí obce je velké množství turisticky atraktivních míst, ať už jsou to nespočetná lyžařská střediska, běžecké a cyklistické trasy, jesenické Priesnitzovy lázně, Rejvíz a mnoho dalších.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaromír Žák
Jaromír Žák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaromír Žák
Jaromír Žák
zobrazit telefon