Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 090 000 Kč

  • 3 632 Kč za m²
  • včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Klement

17 947 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 240006
Datum vložení 21. listopadu 2023

Popis nemovitosti

Michna Reality & Partneři Vám exkluzivně nabízí pozemek o celkové rozloze 1126 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě v srdci přírody Brno - Bosonohy. Pozemek má nyní IS (studna, elektřina 230/400V). Pro odvádění splaškové vody je třeba zbudovat čistírnu odpadních vod nebo jímku. Pozemek obdélníkového tvaru s šíří 25,4 m a délkou 50 m, je nyní určen dle ÚP města Brna pro výstavbu rekreačního objektu do zastavěné plochy 40 m2 - přízemní objekt s obytným podkrovím. Schválením nového územního plánu města Brna, se stane pozemek rezervou pro výstavbu rodinných domů. Příjezd k pozemku je po nezpevněné komunikaci.
Pokud hledáte místo, které je obklopené nádhernou přírodou a přesto jste pár minut od centra Brna, tak toto je pozemek přímo pro Vás. V těsné blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, sjezd na dálnici D1 ale také množství vyžití.

Pro více informací či prohlídku bytu kontaktujte realitního makléře - Michal Klement - MICHNA REALITY & PARTNEŘI, s.r.o.

Financování nemovitosti zajišťuje po předběžné konzultaci pan Ing. Daniel Kyjonka – Gepard Finance, a.s., Brno, Květná 167/3, 603 00 Brno

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Klement
Michal Klement
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Klement
Michal Klement
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti