Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Miroslav Pokorný

19 746 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 110 V, 230 V
ID nemovitosti 352
Plocha obytná 160 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení 28. srpna 2023
Plocha užitná 160 m²
Inženýrské sítě Plyn
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

V naší nabídce naleznete k prodeji půdní projekt v ulici Rooseveltova v klidné oblasti v blízkosti centra města Litoměřice. Půdní prostory, které jsou předmětem prodeje, mají celkovou rozlohu 160 m2 a jsou již nyní připraveny k vybudování dvou samostatných bytových jednotek.

Investice do půdních prostor se budoucímu majiteli vyplatí, o podkrovní byty je vzhledem k jejich atypickému vzhledu v současnosti velká poptávka. Projekt můžete případně koncipovat jako jednu velkou, samostatnou bytovou jednotku. Celý půdní projekt má všechna potřebná povolení, v případě vašeho zájmu není problém dodat vyhotovenou architektonickou studii, a to včetně nutného souhlasu ze strany památkového odbodu, případně také včetně souhlasu s přestavbou od nejbližších sousedů.

Při výstavbě bytových jednotek v podkroví může váš měsíční příjem z pronájmu činit až 35 000 Kč/měsíc. Samozřejmě můžete jednotlivé bytové jednotky následně sami také obývat. Do podkroví jsou pro případ realizace půdních bytů již nataženy samostatné vodovodní přípojky a také přípojky odpadu.

Celý rezidenční objekt je ve výborném stavu. V domě se nachází nové stoupačky, v blízké době se bude realizovat výměna střešní krytiny, která bude financována ze společného fondu oprav. K domu náleží také zahradní dvorek v částečně uzavřeném bloku. Půdní projekt je vhodný pro investičně založené osoby, případně pro početné rodiny, které při půdní realizaci využijí opravdu prostorné podkrovní bydlení k vlastnímu bydlení. Prohlídka je možná po dohodě s realitním makléřem, v případě vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Miroslav  Pokorný
Mgr. Miroslav Pokorný
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Miroslav  Pokorný
Mgr. Miroslav Pokorný
zobrazit telefon