Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 500 000 Kč

C

Úsporná

  • cena vč. právních služeb a provize RK

28 522 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 388427
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 478 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 86 m²
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 86 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Hledáte nový domov pro svou rodinu na klidném místě města Olomouc s dobrou dostupností? Tak právě tato nabídka může ta pravá pro Vás.

Nabízíme k prodeji pěkný byt 4+1 po kompletní rekonstrukci v osobním vlastnictví o celkové evidované výměře 86,4 m², včetně sklepa, na ul. Kischova v Olomouci. Součástí prodeje je garáž (15,2 m²), která se nachází v suterénu bytového domu. Byt se nachází v 2. NP (z celkových 4 NP) panelového zrevitalizovaného domu bez výtahu. V bytě se nachází čtyři neprůchozí pokoje (20,9 m²; 12,2 m²; 12,2 m² a 8,2 m²), kuchyně (6 m²) s jídelnou (5 m²), koupelna s vanou se sprchovou zástěnou (3,1 m²), WC (1 m²), dále technická místnost/druhé WC (1,8 m²), předsíň s vestavěnými skříněmi, lodžie (3,1 m²) a sklep (2,3 m²). Byt prošel rekonstrukcí v roce 2009 (jádro, rozvody vody a odpadů, koupelna, WC, technická místnost a kuchyně) a 2019 (elektřina, podlahy, omítky, obložky dvěří a dveře, vestavěné skříně). Byt má plastová okna. V bytě je elektřina v mědi, voda a odpady v plastu. Podlaha v bytě je pokryta v kuchyni a jídelně linoleem; v koupelně, WC a technické místnosti dlažbou; vše ostatní VINYL. Orientace bytu je východní a západní.

Bytový dům prošel kompletní revitalizací (2000 - střecha; 2007 - fasáda, plastová okna a vstup do domu; 2011 - stoupačky). Lokalita bytového domu je klidná obestavěná okolní zástavbou, sousedící s dětským a workoutovým hřištěm, blízkou vzdáleností do obchodu (Hruška 150 m, Lidl 250 m), školy/školky (ZŠ Heyrovského, ZŠ a MŠ Nedvědova, ZŠ a MŠ Holečkova, ZŠ a MŠ Bieblova) nebo centra města Olomouce 2,5 km. Zajistíme Vám možnost financování koupě této nemovitosti – bezplatná konzultace s našim finančním poradcem. Více fotografií na stránkách RE/MAX. Bližší informace u makléře nabídky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right