Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

9 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Řačák

41 685 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Lokální - plynové
Druhy bytů Klasický
ID nemovitosti 2153693427
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha nebytová 125 m²
Konstrukce Zděná
Okna Plastová
Datum vložení 28. března 2024
Plocha celková 200 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Terasa
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 200 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji byt 3+kk s vlastní zahradou v klidné části Brandýsa nad Labem, U Vodojemu. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v přízemí bytového domu, postaveného v roce 2009. SVJ sestává ze 2 vchodů, celkově o 17 bytech. V tomto roce (2024) byl spuštěn provoz fotovoltaických panelů na střeše bytového domu, ke kterým je nabízený byt připojen. Výkon FVE převyšuje spotřebu SVJ a umožňuje tak prodej přebytků zpět do sítě, což snižuje ještě více náklady na provoz domácnosti. Každá bytová jednotka má vlastní plynový kotel pro ohřev topení a užitkové vody. V roce 2020 byla za součinnosti SVJ provedena výměna všech kotlů za nové úspornější (spotřeba většiny domácností klesla o ⅓).
V bytě o výměře 81m se nachází prostorná chodba, z které se vstupuje do jednotlivých místností. Komora, ve které je umístěn plynový kotel, pračka a sušička. Dále samostatné WC, koupelna s vanou, ložnice s šatním prostorem, pokojíček a obývák s kuchyní se spotřebiči na elektriku. Okna všech místností jsou směrem k vlastní zahradě orientována na JZ.
Z obývacího pokoje se vstupuje na terasu se zahradou a celkové výměře 200m. Zahrada je orientována směrem ven z města do polí. Za zahradou se nachází větší volný prostor a rokle, která brání možnosti další výstavby. Místo je velice klidné a prosluněné.
K bytu dále náleží sklepní kóje o výměře cca 2,5m a parkovací stání před domem se závorou na dálkové ovládání.
Vzhledem k tomu, že byt je v tuto chvíli používán, z důvodu soukromí nevkládám do inzerátu fotky interiéru, ale jen plán z dokumentace. Osobní prohlídka je možná téměř kdykoliv po dohodě.
V okolí bytového domu se nachází hned několik dětských hřišť od pískoviště pro nejmenší po venkovní oplocené hřiště na malý fotbal, tenis apod. 2 minuty od domu je zastávka “Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Zahradní Město”, s přímým spojem na Prahu Černý Most a Letňany. V komunitě sídliště se konají společné akce pro děti a rodiče jako Mikuláš, dětský den, grilování atd.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Michal Řačák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

Michal Řačák
zobrazit telefon