Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 399 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dalibor Žáček
1 hlas

19 303 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Okna Plastová
Datum vložení před 16 dny
Plocha celková 67 m²
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 67 m²
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 2153738873
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte svůj nový domov v blízkosti centra? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o velikosti 67 m², který se nachází v příjemné a klidné části města, jen kousek od všeho důležitého. Byt je situován v přízemí družstevního domu, což z něj dělá ideální volbu pro rodiny s dětmi nebo starší osoby, které ocení snadný přístup bez nutnosti použití výtahu.
Před deseti lety prošel byt celkovou rekonstrukcí, díky které nyní nabízí moderní a pohodlné bydlení. V rámci rekonstrukce byla postavena nová vyzděná koupelna, která splňuje všechny požadavky na komfortní a funkční používání. V celém bytě byly položeny nové podlahy z PVC, které jsou nejen snadno udržovatelné, ale také příjemné na dotek a vizuálně atraktivní. Nechybí ani nové dveře, které dotvářejí celkový dojem z moderně zařízeného interiéru.
Skládá se z předsíně 7 m2, pokoje 20 m2, ložnice 20 m2, jídelny s kuchyní 10,7 m2, šatny 3 m2 a koupelny s WC 3,9 m2 a sklepa 2 m2. Ona z obývacího pokoje jsou orientována na sever, do klidové zóny za domem, okno z ložnice na jih do ulice.
Byt se nachází v dobré lokalitě blízko centra, což zajišťuje výbornou dostupnost všech služeb – obchody, školy, lékařská zařízení, ale i parky a zóny pro volnočasové aktivity jsou na dosah. Mateřská škola a základní škola jsou vzdálené 600 m, Poliklinika Pražská 500 m, BILLA 100 m, Obchodní centrum IGY je vzdálené 500 m.
Dům má také velmi dobrou dopravní dostupnost. Zastávka MHD je vzdálená 100 m2. Parkování je možné před domem, na místech vyhrazených pro rezidenty.
Tato lokalita je ideální pro ty, kteří chtějí mít vše potřebné v blízkosti, ale zároveň si přejí bydlet v klidném a bezpečném prostředí.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky a přesvědčte se na vlastní oči o kvalitách tohoto bytu. Těšíme se na vaši návštěvu!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dalibor Žáček
Dalibor Žáček
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dalibor Žáček
Dalibor Žáček
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti