Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

od 12 110 650 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
DRFG a.s.

Základní informace

Vloženo před 16 dny
Volných nemovitostí 3
Stránky projektu www
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis developerského projektu

Moderní vily v oblíbené a oceňované obci Dříteč představují dokonalé bydlení pro menší i větší rodiny.


V dechberoucí krajině Polabí naleznete klid přírody i blízkost krajských měst Pardubic a Hradce Králové. Vydejte se o víkendu na kolo, na nákupy, k přírodnímu koupališti nebo na Kunětickou horu. Vyrážet budete z domova, do kterého bude radost se vracet. Místo, kde se vám bude dobře žít. Ať už si ho představujete s terasou, bazénem a saunou, nebo jen obklopené zelení, pomůžeme vám vybrat ten pravý dům. Společně ho potom doladíme tak, aby se stal domovem. Se zabydlováním pomůže i krásná Dříteč a její nadstandardní občanská vybavenost. Areál Green nezískal své jméno jen tak. V jeho blízkosti se nachází prestižní resort s 18jamkovým hřištěm Golf & Spa Kunětická hora. Na své si v něm přijdou jak fanoušci golfu, tak příznivci tenisu, in-line bruslení, wellness i gastronomie.


O váš maximální komfort se postará funkční design, nízkou energetickou náročnost domů (PENB A nebo B) a vaši úsporu zajistí využití těch nejmodernějších technologií. Vyberte si jeden z 18 vyladěných domů s plochou od 155 m2 do 221 m2 a pozemkem o výměře až 750 m2 v areálu s vlastní komunikací, chodníky i zelení.


Díky lokalitě obce Dříteč mezi dvěma krajskými městy můžete být za 10 minut v Pardubicích nebo Hradci Králové, kde najdete mnoho služeb, pracovních příležitostí a možností kulturního vyžití. Poblíž Dřítče leží také města Sezemice, Holice a Vysoké Mýto.

Během 15 minut se napojíte na dálnici D11, po které do hodiny dojedete do Prahy. A pokud se rozhodnete využít MHD, 400 m od areálu se nachází autobusová zastávka, z níž se dostanete do okolních obcí a měst.

Nabízené nemovitosti developerského projektu

Zobrazit vše
small left
small right